Наші читачі чудово знають, що коли нам трапляється дуже цікавий рецепт рідної української кухні, ми обов'язково їм поділимося. Дуже велике здивування може викликати той факт, що при засолюванні сала необхідно трохи додати саме солодкий продукт – цукор.
Цього разу ми з вами дізнаємося, що дає застосування цукру, і як цей продукт вплине на смак сала.
Про це розповів один із українських шефів, який постійно ділиться свіжими способами приготування смачних страв у соціальних мережах.
Не треба думати, що цукор додають у сало лише дуже "дивні" люди. Тут можна виявитися неправим.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Саме цукор робить готову закуску м'якою, ніжною і такою, що тане в роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.
Пропорції
Дуже важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.
Підцукроване сало прибираємо в пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.
Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м'яким та ніжним.
Нагадаємо, швидко, просто та смачно: маринована капуста з болгарським перцем.
Раніше повідомлялося, рецепт ароматної картоплі по-сільськи для мікрохвильової печі: головне - правильно нарізати.
Також, щоб каша була смачною і суп не розчарував: як вибрати найстиглий гарбуз – перевірені методи.