Настав час для короля сезону. З кабачків можна зробити стільки всього, що просто одному буде неможливо цими стравами насолодитися. Перелік просто дивує – від овочевої ікри до кабачків французькою.
Якщо ви все ще не знаєте, що робити з кабачками, ми рекомендуємо вам чудовий рецепт кабачкового торта, під кодовою назвою "Шуба".
Такий торт смачний і незвичайний, його рецепт можна змінювати відповідно до ваших смаків. Наприклад, ви можете замінити соус на сметану або грецький йогурт, або приготувати домашній майонез.
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Що потрібно з інгредієнтів на 8 порцій:
- кабачки — 600 г;
- яйце куряче, велике - 3 шт.;
- мука — 3 ст. л.;
- майонез 72% — 100 г;
- часник, зубчики – 2 шт.;
- сіль, кріп, гілочка - за смаком.
Спосіб приготування:
Старі кабачки очистіть від шкірки, молоді чистити не потрібно. Овочі натріть на дрібній тертці, додайте яйця, сіль, борошно. Перемішайте віночком до однорідності.
На сковороду зі олією викладіть 1–2 ст. л. тіста і розрівняйте - у вас повинен вийти тонкий млинець. Смажте по 3-5 хвилин з кожного боку.
Для приготування начинки змішайте майонез, подрібнений часник та кріп.
Змастіть кожен млинець соусом, складіть один на одного і трохи притисніть. Поставте торт на кілька годин на холодильник і подавайте.
Раніше повідомлялося, легко та поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці.
Також, ікра з баклажанів: традиційний рецепт із кількома особливостями.