Пельмені - просте в приготуванні блюдо. З цибулею на сковороді воно набуває особливого смаку. Його часто називають холостяцьким блюдом. Хочемо поділитися новим варіантом його приготування.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- Пельмені-250 гр;
- Цибуля ріпчаста - ½ головки;
- Рослинна олія – 1 столова ложка;
- Соєвий соус-2 столові ложки;
- Приправа ;
- Червоний гострий перець.
Спосіб приготування:
Очистимо половинку цибулини і поріжемо її, як вийде, на будь-які шматочки. Помістимо цибулю на сковорідку і почнемо обсмажувати на середньому вогні.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
У трохи обсмажену цибулю кладемо трохи розморожені пельмені. Всі разом обсмажуємо близько 5 хвилин, періодично помішуючи. Головне, щоб інгредієнти не злипалися між собою і не пригорали.
Тепер можна додати півсклянки води і соєвий соус. Для смаку і аромату також можна додати овочеву приправу, щіпку червоного меленого перцю і лавровий лист.
Вміст сковорідки має кипіти на слабкому вогні. Будь-який посуд з пельменями зазвичай не накривають кришкою під час приготування.
Пельмені спливли-ознака готовності страви. Можна наливати в тарілку, як суп, разом з ароматним наповненням і цибулею.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв Знай. ua, Курячий рулет з грибами, як приготувати делікатесне блюдо за копійки.
Також Знай. ua писав, що смачна курочка з картоплею і грибами, ніж нагодувати нежданих гостей.