У цій статті ви дізнаєтеся, як смажити смачні котлети, яким позаздрить будь-який шеф-кухар. Не багато хто знає ці секрети приготування ніжних та соковитих котлет!
1. Для приготування котлет використовуйте змішаний фарш, що складається на 3/4 з яловичини, і на 1/4 з свинини, телятини, м'яса птиці або баранини.
2. Додайте у фарш білий хліб без кірки, розмочений у молоці.
3. Щоб котлети вийшли соковитими, додайте у фарш трохи тертої картоплі або сметани, а всередину кожної котлети покладіть по шматочку вершкового масла.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
4. В останню чергу додайте у фарш збитий білок. При цьому жовток у фарш додавати не можна.
6. Фарш повинен "дозрівати" в холодильнику не менше 1 години, в крайньому випадку, покладіть його на холод хоча б хвилин на 10-15.
7. Перші 30 секунд котлети потрібно смажити на сильному вогні, щоб схопилася скоринка і не дозволила витекти соку. Потім вогонь потрібно зменшити до середнього, через хвилину котлети перевернути і знову на 30 секунд збільшити вогонь. Досмажте котлети на середньому вогні, періодично поливаючи їх маслом.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, названо ідеальну порцію кави, яка підбадьорить і заодно продовжить ваше життя.
Як повідомляв портал Знай.uа, названо продукти, які допомагають прискорити метаболізм і спалити черевний жир.
Також портал Знай.uа писав, що вино – один з найулюбленіших спиртних напоїв українців.