Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Склад:
- 1/2 склянки пшона
- 1 середня цибуля
- 1 велика морква
- 200 г печериць
- 1-2 ст. л. борошна
- сіль і перець за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на сьогодні, 17 червня для всіх знаків Зодіаку: остерігайтесь виликих витрат та приділіть увагу стосункам
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
Приготування:
Смачний і ситний рецепт котлеток з грибами - ідеальний варіант для щоденного меню під час Великого посту. Спробуйте і вам точно сподобається.
Для приготування смачних пісних котлет нам знадобиться: борошно, пшоно, цибулина, морква, печериці, сіль і перець. Приступимо.
- Промиваємо пшоно, заливаємо водою (1,5 склянки), доводимо до кипіння. Як тільки закипить, зливаємо воду (щоб прибрати гіркоту з пшона).
- Знову заливаємо 1,5 склянки води, солимо і варимо до готовності. Коли каша буде готова, трохи охолоджуємо.
- Підсмажуємо цибулю (порізана кубиками), морква (натерти на крупній тертці), гриби (порізані пластинками).
- Перекручуємо через м’ясорубку смажені гриби з цибулею і морквою, пшоняну кашу. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо борошно, добре перемішуємо.
- Змочуємо руки холодною водою і формуємо котлети. Обмочуємо в панірувальні сухарі або в борошні і смажимо на сковороді до золотистої скоринки з обох сторін.