Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти на своїй кухні в ці теплі осінні дні, є простий рецепт, який завжди смачно доповнить будь-яку солону страву – малосольні помідори.

Таким делікатесом можна насолоджуватися цілий рік, що робить його ідеальним варіантом не лише у зимові місяці. Кухар Ольга Рябенко у мережі Instagram показала своїм передплатникам, як швидко приготувати смачні малосольні помідори, які сподобаються всім.

Спробуйте і ви цей гучний рецепт, результат якого можна оцінити вже через 2 доби.

Малосольні помідори, скріншот: Instagram

Що нам потрібно із продуктів:

Популярні новини зараз

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

• помідори невеликі – 1 кілограм;

• кріп;

• часник – 2 головки;

• газована вода – 2 літри;

• сіль – 6 столових ложок;

• цукор – 2 столові ложки.

Малосольні помідори, скріншот: Instagram

Спосіб приготування:

Помидори промийте і глибоко проколіть вилкою. На дно банки викладіть кріп, часник та частину помідорів. Знову кріп, часник та помідори, поки не заповніть банку.

Всипте сіль та цукор. На 1 літр води 3 столові ложки солі. Залийте газованою водою і закрийте посуд кришкою.

Малосольні помідори, скріншот: Instagram

Поставте в холодильник або залиште у кімнатній температурі на 2 доби. За кілька днів їх уже можна пробувати!

Нагадаємо, овочі почистіть вдвічі швидше: секретний лайфхак, який приховують багато кухарів.

Раніше повідомлялося, до бульйону додати картоплю та вміст банки: заготівля розсольника на зиму, рецепт.

Також, італійці будуть у захваті: як приготувати ідеальну вершкове пасту за лічені хвилини.