Для наших дорогих читачів, які давно вже не змінювали рецепту своєї "першої" страви, є дуже цікава ідея. На цей раз ми пропонуємо вам приготувати вдома чеський часниковий суп.

Ця страва готується з невеликої кількості продуктів, так що можна заощадити. Суп виходить дуже смачним, ситним та ароматним.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться у соціальних мережах цікавими способами приготування різних страв.

Чеський часниковий суп, скріншот: YouTube

Що потрібно з продуктів

М'ясо (свинина) – 400 г

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Показати ще

Вода - 1,5 л

Картопля – 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Яйце - 1 шт.

Лист лавровий - 1 шт.

Хліб житній - 1-2 шматочки

Сіль за смаком

Перець чорний мелений - за смаком

Олія - ​​для обсмажування

Петрушка свіжа - 6-7 гілочок

Чеський часниковий суп, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Підготувати продукти для чеського часникового супу. М'ясо вимити, помістити в каструлю, влити 1,5 л холодної води та поставити на вогонь.

Чеський часниковий суп, скріншот: YouTube

Коли вода закипить, зняти всю піну, додати|добавляти| лавровий лист і варити м'ясо до готовності на повільному вогні під кришкою, не допускаючи активного кипіння бульйону.

Картопля очистити та нарізати кубиками. Цибулю очистити та нарізати кубиками, часник очистити.

Приготувати сухарики для супу. Нарізати хліб невеликими шматочками, викласти суху сковороду і підсмажити протягом 4-5 хвилин.

Чеський часниковий суп, скріншот: YouTube

Обсмажити цибулю до легкого золотистого кольору. Посолити та поперчити. Часник пропустити через прес і обсмажити разом із цибулею (не більше 1 хвилини) до появи характерного яскравого часникового запаху.

Яйце розбити в миску і збовтати вилкою. Картоплю викласти у каструлю.

Залити процідженим бульйоном. М'ясо нарізати на шматки і викласти в каструлю. Варити суп до готовності картоплі, посолити. Можна додати спеції на свій смак.

У суп викласти обсмажену цибулю із часником. Тонким цівком влити збите яйце. Яйце відразу згорнеться, утворюючи тонкі волокна. Додати дрібно нарізану петрушку, довести до кипіння та зняти з вогню.

Густий і наваристий чеський часниковий суп готовий. Подавати із сухариками. Смачного.

Нагадаємо, допоможуть скрасити осінній вечір: як приготувати шоколадні млинці з начинкою з гарбуза та яблук.

Раніше повідомлялося, час гарбузового мармеладу: як приготувати осінню насолоду власними руками.

Також, встигніть, поки є в магазинах: простий рецепт заготівлі зеленої цибулі на зима - так ви ще не пробували.