Для всіх наших шановних читачів, яким абсолютно не хочеться довго перебувати на кухні, щоб приготувати щось смачненьке, у нас є чудовий рецепт ощадливих млинців. На цей раз ми пропонуємо вам дуже смачний спосіб приготування заварних млинців на молоці.

Цікаво, що цей рецепт входить ще й звичайний окріп. Якщо ви нас послухаєте, і все уважно прочитаєте, ви зможете приготувати дуже смачні і ніжні млинці.

Цим рецептом поділився один із українських шефів, який часто публікує цікаві способи приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Млинці на окропі, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

Яйця – 2 шт.;

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Показати ще

Молоко - 250 мл (1 стакан);

Вода (окріп) - 250 мл (1 склянка);

Олія - ​​3 ст. ложки;

Борошно – 200 г;

Цукор – 3 ст. ложки;

Соль - 0,5 ч. ложки.

Млинці на окропі, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

У першу чергу необхідно збити два курячі яйця, додавши в них цукор і сіль. Тепер вливаємо 250 мл молока, після – рясно перемішуємо. Всипаємо борошно, що просіює. Перемішуємо тісто до однорідності.

Млинці на окропі, скріншот: YouTube

Тепер настав час другого етапу - вливаємо окріп перемішуючи тісто, і олію. Заварне тісто для млинців готове.

А ось тепер, все як нас навчали ще в дитинстві – необхідний ополоник, а також розігріта сковорода. Смажимо тонким шаром до рум'яності, також не забуваємо, що це потрібно робити з двох боків. Бажаємо удачі, експериментуйте та приємного апетиту.

Нагадаємо, магазинні чоловік більше не їсть: рецепт соковитих домашніх пельменів із яловичини.

Раніше повідомлялося, гарбузова "Зебра" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.

Також, яєчка подарують повітряну ніжність: домашній рецепт ароматної кави по-турецьки.