Млинці можна приготувати з різних сортів капусти, але найсмачніші виходять саме з молодої білокачанної. Для рецепту потрібні найдоступніші та найпростіші інгредієнти.
У готових млинців яскраво виражений смак та аромат капусти. Вони дуже ситні, тому цілком можуть замінити обід або вечерю. А подавати млинці з капусти краще зі сметаною чи часниковою заправкою. Рецепт підказали на порталі "Цесмак".
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна: 250 г
- Борошно пшеничне: 120 г
- Кукурудзяний крохмаль: 40 г
- Зелена цибуля: 100 г
- Яйце:1 шт.
- Вода: 250 мл
- Сіль: 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Збийте в глибокій мисці яйце з сіллю, додайте воду і перемішайте. Окремо змішайте борошно із крохмалем. Акуратно введіть суху суміш у рідку, постійно збиваючи віночком, щоб не утворилося грудочок. У вас має вийти досить рідке тісто. Дрібно наріжте капусту і цибулю. Додайте в тісто і перемішайте.
Розігрійте в сковороді невелику кількість олії. Викладіть тонким шаром капустяне тісто і накрийте кришкою. Через 3 хвилини переверніть млинець і смажте ще 2-3 хвилини без кришки. Те саме повторіть з іншими тестами.
Раніше ми писали про те, що швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнятиме від ресторанного
Як повідомляв Знай.ua, що буде, якщо в рецепті голубців капусту помінятиме на листя винограду: навіть діти попросять добавки
Також портал Знай.ua писав, що рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі