Млинці можна приготувати з різних сортів капусти, але найсмачніші виходять саме з молодої білокачанної. Для рецепту потрібні найдоступніші та найпростіші інгредієнти.

У готових млинців яскраво виражений смак та аромат капусти. Вони дуже ситні, тому цілком можуть замінити обід або вечерю. А подавати млинці з капусти краще зі сметаною чи часниковою заправкою. Рецепт підказали на порталі "Цесмак".

Капустяні млинці на сковороді, фото cesmak

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна: 250 г
  • Борошно пшеничне: 120 г
  • Кукурудзяний крохмаль: 40 г
  • Зелена цибуля: 100 г
  • Яйце:1 шт.
  • Вода: 250 мл
  • Сіль: 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Збийте в глибокій мисці яйце з сіллю, додайте воду і перемішайте. Окремо змішайте борошно із крохмалем. Акуратно введіть суху суміш у рідку, постійно збиваючи віночком, щоб не утворилося грудочок. У вас має вийти досить рідке тісто. Дрібно наріжте капусту і цибулю. Додайте в тісто і перемішайте.

Розігрійте в сковороді невелику кількість олії. Викладіть тонким шаром капустяне тісто і накрийте кришкою. Через 3 хвилини переверніть млинець і смажте ще 2-3 хвилини без кришки. Те саме повторіть з іншими тестами.

Раніше ми писали про те, що швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнятиме від ресторанного

Як повідомляв Знай.ua, що буде, якщо в рецепті голубців капусту помінятиме на листя винограду: навіть діти попросять добавки

Також портал Знай.ua писав, що рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі