Йде жовтень – сезон овочевого достатку. У цей час можна замінити звичні м'ясні відбивні стравою з баклажанів. Важливо визнати, що це простий рецепт і не вимагає багато зусиль.

Тут ви дізнаєтесь, якщо не чули, що таке слайси. Баклажани нарізаються цими так званими слайсами, відбиваються, кладуться в кляр і обсмажуються у фритюрі – що може бути простіше? Можливо, лише яєчня.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться свіжими способами приготування різноманітних страв у мережі YouTube.

Відбивні з баклажанів, скріншот: YouTube

Що потрібно для приготування

Баклажани – 2 шт.

Популярні новини зараз

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Сіль - 1 щіпка

Приправа для курки - за смаком

Олія - ​​скільки піде

Відбивні з баклажанів, скріншот: YouTube

Для кляру:

Молоко - 2 ст. ложки

Яйця – 1 шт.

Мука - 1,5 ст. ложки

Сіль - 1 щіпка

Цукор - 0,5 ч. ложки

Спосіб приготування

Давайте розбиратися, як приготувати відбивні з баклажанів у клярі. Баклажани помити, очистити від шкірки, нарізати слайсами та відбити кухонним молотком. Замочити у підсоленій воді на 30 хвилин.

Підготувати інгредієнти для кляру. Яйця збити із сіллю та цукром. Додати молоко. Поступово втрутити борошно. Кляр готовий.

Відбивні з баклажанів, скріншот: YouTube

Баклажани викласти на паперові серветки, щоб видалити зайву рідину. Посипати приправою для курки чи будь-якої іншої. Занурити баклажани в кляр і викласти в гарячу олію.

Відбивні з баклажанів, скріншот: YouTube

Обсмажити відбивні з баклажанів у клярі із двох сторін до золотистого кольору. Відбивні з баклажанів у клярі подавати у гарячому вигляді. Готуйте із задоволенням!

Нагадаємо, тому у вас млинці і не виходять: що категорично не можна додавати в тісто.

Раніше повідомлялося, рецепт мармурового лимонного печива всього за 30 хвилин: його смак та аромат неможливо забути.

Також, ось це справжній зелений борщ: армійський рецепт, який підкорить не одне серце, секрети кухаря.