Відбивні часто готують в українських сім'ях, а найкраще вони поєднуються з картопляним пюре, різними крупами та овочами. З класичним рецептом напевно знайомий кожен, але досвідчені кулінари підказали, як його вдосконалити.
За цим рецептом можна обрати будь-яке м'ясо, яке вам більше до смаку, а весь секрет у паніровці відбивних. Їх готують із хрусткою картопляною скоринкою. Цей маленький трюк прикрашає і так чудовий смак м'яса. Також ви можете взяти свої улюблені спеції, а не лише ті, що є у рецепті. Його, до речі, підказали на порталі shuba.
Інгредієнти:
- Свинина 300 г
- Картопля 2 шт.
- Яйце куряче, велике 1 шт.
- Сметана 1 ст. л.
- Паприка мелена за смаком
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
- Рослинна олія за смаком
Процес приготування:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Картоплю добре помийте, очистіть шкірку і натріть на дрібній тертці. В окрему глибоку миску вбийте яйце, додайте сметану, сіль, спеції, додайте терту картоплю і добре перемішайте.
Свинину наріжте невеликими шматочками і добре відбийте по обидва боки кухонним молотком. Посоліть, поперчіть.
Викладіть шматочки свинини на розігріту сковороду з олією, зверху обережно вилийте картопляну суміш і розрівняйте. Обсмажте свинину, переверніть і обсмажте з іншого боку золотистої скориночки.
Раніше ми писали про те, що ви назавжди забудете про "мундирку": рецепт двічі запеченої картоплі з сиром і зеленою цибулею
Як повідомляв Знай.ua, а ви правильно варите яйця? Як досягти потрібного жовтка, поради, про які не знали навіть бабусі