Для всіх наших шановних та дорогих читачів, яким уже набридли "банальні" суп та борщ, у нас є дуже цікава ідея від української фудблогерки Люди Борщ.
Людмила ділиться рецептами страв, які популярні у різних країнах нашої "блакитної кульки". Так от днями Людмила Борщ запропонувала своїм глядачам приготувати суп із галушками.
Спосіб приготування блогера поділилася в мережі YouTube.
"Я намагаюся, щодня варити супи. Варю різні, але з галушками це один із наших коханих. Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Сьогодні хочу поділитися моїм улюбленим способом формування галушок. Бажаю вам приємного апетиту та вдалого приготування ", - повідомила Людмила.
Мобілізація після 50 років: ким зацікавиться ТЦК у червні
Перехід на 230 вольт: що буде зі старою проводкою та побутовою технікою
Мобілізованих масово знімають з військового обліку: у "Резерв+" з'явились загадкові статуси
Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає
Вона також додала, що готувати такий смачний суп її навчила бабуся.
Для приготування "фірмового" супу від Людмили Борщ знадобиться:
- куряче філе 250г.
- 1 цибулина
- морква 1шт.
- олія 2ст.л.
- сіль
- зелень
- борошно 150г
- яйця 2шт.
- вода 4ст.л.
- сир 100 гр
- сіль.
Процес приготування Людмила показала на відео. Спочатку робиться засмажка, після чого вариться бульйон. Під час другого етапу необхідно замішати тісто, з якого потім вийдуть варені галушки.
Після приготування бульйону, як у звичайному супі із засмажкою, необхідно варити галушки. Галушки дійдуть до готовності прямо в супі, жодних окремих маніпуляцій проводити не потрібно.
Також важливо розуміти, що таку страву необхідно з'їсти відразу, щоб не залишати галушки "киснути".
Нагадаємо, універсальний рецепт грибної підливи на сметані: усі сусіди збігуться на неймовірний запах.
Раніше повідомлялося, медові крильця тануть у роті: як правильно приготувати.
Також, забутий смак дитинства: рецепт ароматного молочного пирога.