Для всіх наших шановних та дорогих читачів, яким уже набридли "банальні" суп та борщ, у нас є дуже цікава ідея від української фудблогерки Люди Борщ.
Людмила ділиться рецептами страв, які популярні у різних країнах нашої "блакитної кульки". Так от днями Людмила Борщ запропонувала своїм глядачам приготувати суп із галушками.
Спосіб приготування блогера поділилася в мережі YouTube.
"Я намагаюся, щодня варити супи. Варю різні, але з галушками це один із наших коханих. Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Сьогодні хочу поділитися моїм улюбленим способом формування галушок. Бажаю вам приємного апетиту та вдалого приготування ", - повідомила Людмила.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Вона також додала, що готувати такий смачний суп її навчила бабуся.
Для приготування "фірмового" супу від Людмили Борщ знадобиться:
- куряче філе 250г.
- 1 цибулина
- морква 1шт.
- олія 2ст.л.
- сіль
- зелень
- борошно 150г
- яйця 2шт.
- вода 4ст.л.
- сир 100 гр
- сіль.
Процес приготування Людмила показала на відео. Спочатку робиться засмажка, після чого вариться бульйон. Під час другого етапу необхідно замішати тісто, з якого потім вийдуть варені галушки.
Після приготування бульйону, як у звичайному супі із засмажкою, необхідно варити галушки. Галушки дійдуть до готовності прямо в супі, жодних окремих маніпуляцій проводити не потрібно.
Також важливо розуміти, що таку страву необхідно з'їсти відразу, щоб не залишати галушки "киснути".
Нагадаємо, універсальний рецепт грибної підливи на сметані: усі сусіди збігуться на неймовірний запах.
Раніше повідомлялося, медові крильця тануть у роті: як правильно приготувати.
Також, забутий смак дитинства: рецепт ароматного молочного пирога.