Весна ще не дуже тішить сонячними промінчиками, тому від досить прохолодної погоди може врятувати ароматний гарячий суп.
Щоб урізноманітнити свій звичний раціон, можна приготувати не звичайний суп, а суп з галушками. Його приготування не займе у вас багато часу, проте його смак не залишить вас байдужими. Рецептом супу з галушками поділилися у Телеграм-каналі "Український кулінар".
Інгредієнти:
• 460 г курячих стегенець;
• 2 бульби картоплі;
• 1 шт. моркви;
• 1 шт. цибулі;
• 1 велике яйце;
• 3 ст. л. просіяного борошна;
• сіль та спеції;
• 15 г кропу та петрушки (свіжих);
• ½ червоного болгарського перцю;
• олія.
Пенсіонерам готують доплати у жовтні, хто отримає
Головні новини за 21 вересня: "поранення" Олени Зеленської, посилення мобілізації в Україні та заборона на виїзд за кордон
Кому з українців піднімуть пенсію майже на 2700 гривень: названо категорію та дату
Труби наші, а за доставку платимо: українцям озвучили нові правила щодо оплати газу
Спосіб приготування:
Для початку потрібно зварити бульйон з курячих стегенець, половинки моркви та половинки цибулини. Коли він буде готовий, викинути овочі. З стегенець зняти м'ясо і повернути в суп. Не забудьте його посолити.
Тепер час додати шматочки картоплі, а поки вона вариться, приготувати засмажку зі шматочків моркви, цибулі та перцю на олії. Перекласти овочі в суп.
Готуємо галушки. Для цього потрібно з'єднати збите яйце із подрібненою зеленню. Додати пару крапель олії, борошно та 3 ст. л. бульйону з каструлі. Посолити та всипати спеції. Беріть тісто ложкою і кладіть у суп, коли вони випливуть, дочекайтеся закипання і вимкніть плиту. Суп готовий. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати соковиті котлети: один маленький прийом на 5 хвилин, але користі маса.
Раніше ми повідомляли про мариновані крабові палички за пару хвилин: розбавлять смак будь-якого салату – справжня знахідка.