Весна ще не дуже тішить сонячними промінчиками, тому від досить прохолодної погоди може врятувати ароматний гарячий суп.

Щоб урізноманітнити свій звичний раціон, можна приготувати не звичайний суп, а суп з галушками. Його приготування не займе у вас багато часу, проте його смак не залишить вас байдужими. Рецептом супу з галушками поділилися у Телеграм-каналі "Український кулінар".

Суп з галушками, фото з Телеграм

Інгредієнти:

• 460 г курячих стегенець;
• 2 бульби картоплі;
• 1 шт. моркви;
• 1 шт. цибулі;
• 1 велике яйце;
• 3 ст. л. просіяного борошна;
• сіль та спеції;
• 15 г кропу та петрушки (свіжих);
• ½ червоного болгарського перцю;
• олія.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують доплати у жовтні, хто отримає

Головні новини за 21 вересня: "поранення" Олени Зеленської, посилення мобілізації в Україні та заборона на виїзд за кордон

Кому з українців піднімуть пенсію майже на 2700 гривень: названо категорію та дату

Труби наші, а за доставку платимо: українцям озвучили нові правила щодо оплати газу

Показати ще

Овочевий крем-суп з картоплі і кабачків, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:

Для початку потрібно зварити бульйон з курячих стегенець, половинки моркви та половинки цибулини. Коли він буде готовий, викинути овочі. З стегенець зняти м'ясо і повернути в суп. Не забудьте його посолити.

Тепер час додати шматочки картоплі, а поки вона вариться, приготувати засмажку зі шматочків моркви, цибулі та перцю на олії. Перекласти овочі в суп.

Готуємо галушки. Для цього потрібно з'єднати збите яйце із подрібненою зеленню. Додати пару крапель олії, борошно та 3 ст. л. бульйону з каструлі. Посолити та всипати спеції. Беріть тісто ложкою і кладіть у суп, коли вони випливуть, дочекайтеся закипання і вимкніть плиту. Суп готовий. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати соковиті котлети: один маленький прийом на 5 хвилин, але користі маса.

Раніше ми повідомляли про мариновані крабові палички за пару хвилин: розбавлять смак будь-якого салату – справжня знахідка.