У вічній біганині і метушні багато хто з нас не має можливості повноцінно і ситно поїсти, тому тут на допомогу приходить локшина швидкого приготування, для якої потрібен лише окріп і якась ємність. Це чудовий спосіб перекусити, але навіть таку страву можна цікаво урізноманітнити.
З процесом приготування локшини знайомий кожен – відкрити пачку, засипати спеціями та запарити окропом. Особливо сильно її люблять студенти, адже це дуже бюджетний варіант, але якщо додати в локшину всього декілька гредієнтів - вона перетвориться на альтернативну пасту "Карбонару".
Інгредієнти:
- бекон;
- вершки;
- сир;
- яйця.
Як приготувати:
Відстрочку від мобілізації можуть не дати: Міноборони готує нововведення
Пенсіонери отримають непогану доплату, але не просто так: які умови
Сиділи без світла, а тепер ще й без газу: українців попередили про можливі обмеження
Електроенергія б'є по кишені: чому тарифи в Україні більші ніж у Європі
Потрібно залити локшину окропом, але не додавати спеції, які є всередині пачки. Поки ми чекаємо пару хвилин і одночасно обсмажуємо бекон - зовсім небагато, декілька скибочок.
Після цього готуємо соус: у глибокій мисці змішуємо пару яєчних жовтків, трохи вершків і дрібно натертий сир.
У сковороду з розігрітим беконом додаємо локшину, попередньо злив усю воду, і заливаємо ароматним соусом. Далі слід добре все перемішати і потримати хвилини дві на слабкому вогні. Зверху можна посипати сиром.
Раніше ми писали про те, що як обрати солодкі мандарини і зберігати їх без холодильника: можна заморозити, але не можна класти з бананами
Як повідомляв Знай.ua, яскравий салат за 5 хвилин для святкового столу: готувати просто, а виглядає по-королівськи
Також портал Знай.ua писав, найніжніший салат всього з 4 інгредієнтів: ви приготуєте його за лічені хвилини