Деякі кулінарні прийоми справді можуть покращити частину досить звичайних страв.

Наприклад, грінки можна робити вручну на сковороді, але не нарізуючи їх на рівні шматочки ножем, а відриваючи невеликі шматочки руками. А ось селеру краще очищати перед тим, як додавати в холодні салати. Зовнішній шар селери може зробити її трохи в'язкою. Тому обов'язково проведіть овочечисткою по довжині кожного стебла селери, щоб видалити тонкий та волокнистий зовнішній шар.

прибирання на кухні, скріншот з відео

Смажене курча стане неймовірно смачним, якщо разом з ним готувати на сковороді нарізані моркву, цибулю, картопля та інші овочі. М'ясо виділяє чудовий сік, який вбирається інгредієнтами, і вони стають дуже ароматними.

При приготуванні яєць на сковороді краще обробляти їх досить повільно. Не треба перемішувати яєчню, щоб отримати ніжну консистенцію. Лише кілька разів тягніть зовнішні краї до центру під час приготування. І найголовніше – треба дістати омлет зі сковороди ще до того, як він буде повністю готовим на вигляд. Таким він має стати на тарілці.

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Тоненька скибочка яблука або груші покращить бутерброд, якщо покласти її між хлібом і сиром. Фрукти виділять натуральні пектини, які додадуть смаженому сендвічу легку солодість

Кухня, скріншот: YouTube

Вдома можна приготувати майонез, якщо у вас є кухонний комбайн. Потрібно лише додати яєчний жовток та високоякісне масло, щоб поєднати їх та отримати смачну заправку для наступного бутерброду чи салату. У солодкі десерти в процесі приготування краще додати трохи солі, яка посилює смакові якості і додає приємну текстурну складову.

Нагадаємо, що ви такого ще не їли: як законсервувати мандарини на Новий рік.

Раніше ми повідомляли, обережно перед Новим роком: як відрізнити справжню червону ікру від підробки.