Картопляне пюре не завжди виходить таким, що до нього й додавати нічого не хочеться. Інколи овоч буває водянистим, або неправильно приготовленим, відповідно й страва не може відзначитися особливим смаком.

Проте існують надійні способи, як покращити страву, якщо у вас водянистий овоч і картопляне пюре, відповідно, виходить без якогось особливого смаку.

Три надійні способи покращити смак картопляного пюре

1. Передусім запам'ятайте, при варінні картоплі на пюре не потрібно подрібнювати її. Для цього достатньо буде перерізати її на 2-4 частини й залити окропом. Завдяки такому не хитрому способу, смак картоплі не "піде" у воду, а залишиться в самій картоплі.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео

2. Цікавий спосіб, однак дієвий. Під час варіння картоплі додайте цибулину. Проте потім не забудьте її вийняти. Також не завадить додати лавровий листочок. Але не додавайте у картоплю великий. Краще оберіть якнайменший, щоб його аромат був ледь відчутним та без гіркого присмаку.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

3. Також пам'ятайте, що картоплю краще товкти, ніж збивати блендером. У такому разі вона не вийде клейкою і буде приємної консистенції. Також додавайте для смаку підігріте молоко, аби колір пюре був білий, а не сірий. А щоб досягти вершкового смаку, долийте гаряче молоко

картопляне пюре, фото з вільних джерел

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено