Як часто у вас буває таке, що ви приготували гарнір або посмажили яєчню і вам хочеться чогось ще? Огірочків або капусточки...

Згадали це почуття? Тоді ми пропонуємо вам простий рецепт швидкої маринованої капусти, який точно виручить у важкі моменти. Особливо смачно вона буде поєднуватися зі смаженою картоплею або з пюре.

Приготування:

Беремо з розрахунку на три кілограми капусти. Капусту нашаткувати. Натерти три великі морквини на крупній тертці. Видавити з часничниці 3-4 зубчики часнику. Все перемішати.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Робимо маринад:

Півтора літра води ставимо на вогонь. Додаємо 200 гр.цукру, 3 столові ложки солі ( без верху), 250 гр. соняшникової олії. Коли закипить влити 200 гр. оцту 9%. Має покипіти 2-3 хвилини. Маринад готовий.

Заливаємо капусту гарячим маринадом. Капуста від цього трохи пом'якшується. Але тільки трохи. Тому не бійтеся заливати гарячим, прямо з плити. Капуста постоїть в цьому маринаді години 2. І можна їсти. Зараз так капусту робить багато хто. Раніше робили звичайним способом, доводилося чекати поки вона забродить, почне киснути. А цей спосіб швидкий. Капуста смачна, вітамінна. Хрустка. Перемішуємо. Даємо постояти 2 години. Знову перемішуємо і фасуємо в банки.

Нагадаємо вам рецепт ідеального варення з калини перед наступаючими холодами: навіть намагатися не потрібно, смачніше не придумати.

Раніше ми ділилися з вами рецептом тарта з мандаринами від зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка: свято триває, готуйте свої животи.