Святкова вечеря - це різновидність страв, закусок та салатів. А головне блюдо серед них – м'ясо. Пропонуємо вам рецепт корейки свинячої на кістці.
Необхідні інгредієнти
Свиняча корейка на кістці — 6-7 Кілограм
Сіль - до смаку
Червоний і чорний мелений перець - до смаку
Процес приготування
1. Розігрійте заздалегідь духовку до 120 градусів.
2. Свинячу корейку на кістці вимийте і зачистіть кістки. Витріть корейку серветками й натріть сіллю, перцем.
3. Викладіть корейку на деко і встановіть його в духовці на середній рівень. Випікайте близько 2 годин, до досягнення внутрішньої температури 60 градусів.
4. Дістаньте м'ясо і оберніть фольгою, залиште на 15-45 хвилин.
5. Збільште температуру в духовці до 250-260 градусів і поверніть м'ясо без фольги в духовку, готуйте 10 хвилин до появи скоринки.
6. Дістаньте м'ясо і залиште ще на 15 хвилин у фользі, а потім зніміть ee і розріжте м'ясо шматочками.
7. Подавайте корейку гарячої з гарніром з овочів (свіжих або печених).
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Нагадаємо простий спосіб смачно нагодувати сім'ю: фаршировані печериці за 30 хвилин
Як повідомляв портал Знай.ua, проста випічка з яєць, борошна і сметани замінить печиво і пироги
Також Знай.ua писав рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт