"М'ясні пальчики" ідеальна страва на святковий стіл. Щобільше, на приготування цієї смачної і соковитої м'ясної страви піде зовсім небагато часу.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом смачної і соковитої м'ясної страви поділилася редакція "Так Просто!"
Інгредієнти:
- 1 кг курячого фаршу
- 1 шт. цибулі
- 2 яйця
- 2 ст. л. кукурудзяного борошна
- 2 ст. л. пшеничного борошна
- 2 ч. л. спецій (куркума, паприка, сушений часник)
- 2 ст. л. лимонного соку
- 200 г вершкового масла
- 100 г твердого сиру
- кропу
- розпушувач або сода
- майонез
- рослинна олія
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Приготування:
Заправляємо курячий фарш спеціями, сіллю і перцем. Додаємо кілька ложок майонезу і цибулю, ретельно подрібнену в блендері. Сир натираємо на дрібній тертці. Вершкове масло ріжемо на брусочки, кріп подрібнюємо.
На харчовій плівці формуємо коржик з фаршу, намагаючись зробити його якомога тоншим. Брусочок масла занурюємо в подрібнений кріп, кладемо його в середину коржика. Після цього за допомогою плівки загортаємо коржик в "пальчик". Вмочуємо в пшеничне борошно.
Наступну котлетку формуємо таким же чином, але цього разу в тертий сир. Продовжуємо формувати "пальчики", чергуючи начинки. Ставимо котлетки на 30 хвилин в морозилку.
Для приготування кляру з'єднуємо яйця з лимонним соком, додаємо сіль, куркуму, паприку, сушений часник, чверть склянки води. Потім - борошно, розпушувач або соду, погашену оцтом. Вимішуємо кляр до консистенції не дуже густої сметани.
На сковороді розігріваємо рослинну олію. Вмочуємо пальчики в кляр і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.