Смачне домашнє печиво стане чудовим доповненням до сімейного чаювання. Пропонуємо рецепт м'якого домашнього печива з яблуками.

Така випічка популярна в італійській кухні, але за рахунок неймовірної простоти десерт прижився і на кухні української господині.

Читайте Знай в Google News!

Домашнє печиво з яблуками

Інгредієнти

- 2 курячих яйця

Популярні новини зараз

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone

Показати ще

- 100 г цукру

- 1 пакетик ванільного цукру

- 100 г вершкового масла

- 300-350 г пшеничного борошна

- 15 г розпушувача тіста

- 2 середніх яблука

домашнє печиво, фото takprosto

Приготування

1. У невелику ємність розбийте яйця. Збийте їх міксером до однорідної маси.

2. Додайте ванільний цукор, потім звичайний. Знову збийте міксером.

3. В отриману суміш додайте підігріте вершкове масло. Знову перемішайте.

4. Просійте половинку борошна, додайте розпушувач. Перемішайте. Просійте решту борошна і доведіть до однорідної маси.

5. З яблук зніміть шкірку. Наріжте довгастими скибочками. Додайте отримані шматочки яблук у тісто і ще раз перемішайте.

6. Викладайте грудочки тіста з яблуками ложкою на застелений пергаментним папером деко. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-35 хвилин.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки.

Як повідомляв портал Знай.uа, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш.

Також портал Знай.uа писав, що приготувати з буряка і чим він корисний: не лише борщ і шуба.