Смачне домашнє печиво стане чудовим доповненням до сімейного чаювання. Пропонуємо рецепт м'якого домашнього печива з яблуками.
Така випічка популярна в італійській кухні, але за рахунок неймовірної простоти десерт прижився і на кухні української господині.
Читайте Знай в Google News!
Домашнє печиво з яблуками
Інгредієнти
- 2 курячих яйця
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
- 100 г цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
- 100 г вершкового масла
- 300-350 г пшеничного борошна
- 15 г розпушувача тіста
- 2 середніх яблука
Приготування
1. У невелику ємність розбийте яйця. Збийте їх міксером до однорідної маси.
2. Додайте ванільний цукор, потім звичайний. Знову збийте міксером.
3. В отриману суміш додайте підігріте вершкове масло. Знову перемішайте.
4. Просійте половинку борошна, додайте розпушувач. Перемішайте. Просійте решту борошна і доведіть до однорідної маси.
5. З яблук зніміть шкірку. Наріжте довгастими скибочками. Додайте отримані шматочки яблук у тісто і ще раз перемішайте.
6. Викладайте грудочки тіста з яблуками ложкою на застелений пергаментним папером деко. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-35 хвилин.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки.
Як повідомляв портал Знай.uа, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш.
Також портал Знай.uа писав, що приготувати з буряка і чим він корисний: не лише борщ і шуба.