Торти з печива не треба пекти - і це суттєво економить час на кухні. Щобільше, вам знадобляться продукти, які завжди під рукою. Такі торти відрізняються прекрасним смаком і виглядом.
Читайте Знай в Google News!
Найкращими рецептами швидких тортів з печива поділився сайт "Домашні рецепти".
Банановий торт з печива
Інгредієнти:
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
- 1 кг не солоного крекеру;
- 4 великих банани;
- 1 л сметани;
- 0,5 кг цукру;
- 100 г шоколаду.
Приготування:
Збиваємо сметану з цукром. Банани нарізаємо тонкими кружальцями. Викладаємо на тарілку або у форму крекери, зверху промазуємо їх сметаною і укладаємо на кожен кружечок банана. Потім - знову шар крекеру, сметана, банан.
При укладанні шарів слід дотримуватися шахового порядку. Останній шар - крекери, покриті сметаною. Прикрасити торт тертим шоколадом і подрібненим крекером. Залишити його на кілька годин в холодильнику для просочення.
Торт з печива на заварному кремі
Інгредієнти:
- 300 г печива;
- 300 г масла;
- 300 г цукру;
- 1 яйце;
- 300 г молока;
- 1 ч. л. картопляного борошна;
- 2 склянки очищених горіхів;
- ванілін.
Приготування:
Борошно розбавляємо в половині склянки теплого молока. Вливаємо цю суміш в каструлю з доведеною до кипіння склянкою молока. Варимо до густоти, помішуючи, потім охолоджуємо.
Розтираємо масло з цукром і яйцями, змішуємо все з остиглою борошняною масою і ваніліном. Печиво подрібнюємо в м'ясорубці, горіхи нарізаємо. Додаємо всі ці складники в отриманий крем і добре розмішуємо.
Вистилаємо форму промасленим папером і викладаємо в неї отриману масу. Розрівнюємо ножем і ставимо на кілька годин в холодильник. Опісля виймаємо торт з форми і знявши з нього папір, прикрашаємо половинками горіхів і подрібненим печивом.
Торт без випічки з фруктами
Інгредієнти:
- 700 г ніжного крекеру;
- 0,5 л. сметани 25 %;
- 25 г желатину;
- 200 г цукру;
- 3 банани;
- 3 апельсини;
- 3 ківі;
- 2 великих яблука;
- ягоди.
Приготування:
Заливаємо желатин водою і готуємо його згідно з інструкцією. Фрукти чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, не забувши залишити трохи для прикраси. Ягоди миємо й обсушуємо. Змішуємо сметану з цукром, фруктами і розчиненим желатином, добре перемішуємо.
Кожне печиво занурюємо в отриману масу і викладаємо на тарілку у вигляді торта, зверху поливаємо рештою маси зі сметани. Залишені фрукти нарізаємо тонкими часточками і обкладаємо ними разом з ягодами поверхню торта. Залишаємо його на кілька годин в прохолодному місці для просочення.
Торт з печива з сирним кремом
Інгредієнти:
- 400 г сиру;
- 200 г згущеного молока;
- 1 ч. л. какао (з гіркою);
- 2/3 склянки молока;
- 30 шт. печива;
- 1 банан;
- ванілін;
- цукати і кедрові горішки (для прикраси).
Приготування:
Перемішуємо в мисці до однорідності половину сиру з половиною згущеного молока і ваніліном. В іншій мисці змішуємо другу половину сиру з рештою згущеним молоком і какао. Виливаємо молоко в плоску тарілку. Вмочуючи в молоко печиво, викладаємо його на блюдо, зверху намазуємо його сирно-ванільною масою, розрівнюємо.
Потім, вмочуючи в молоці наступну партію печива, викладаємо його зверху і промазуємо сирно-шоколадною масою. Зверху розкладаємо порізаний кружечками банан, намазуємо все сирно-шоколадною масою. Останній шар - печиво, покрите сирно-ванільною масою.
Прикрасити торт різнокольоровими цукатами і кедровими горішками. Поставити його в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
Торт з печива з кавовим ароматом
Інгредієнти:
- 4 яйця.
- 200 г цукру
- 200 г вершкового масла
- 0,5 кг печива
- 1 склянка міцної кави
- 2 ст. л. порошку какао
- 10 г ванільного цукру
- 100 г шоколаду
Приготування:
Змішайте яйця з цукром, какао-порошком і ванільним цукром. Прогріваємо все на водяній бані до загустіння. Потім охолоджуємо отриману суміш і, додавши в неї розм'якшене масло, збиваємо до отримання однорідної маси.
Змащуємо маслом форму, укладаємо в неї шарами печиво, попередньо умочуючи його в приготовану каву. Кожен шар промазуємо отриманим кремом. Ставимо торт в холодильник, щоб він просочився. Потім бережно перевертаємо форму і прикрашаємо тертим шоколадом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів