Домашній сир сулугуні - корисний, поживний продукт з неймовірно ніжним смаком. Щобільше, процес приготування настільки простий, що з ним справиться навіть дитина!
Читайте Знай в Google News!
Такий сир виходить набагато смачнішим магазинного. Адже домашній продукт не містить жодних консерваторів, барвників або підсилювачів смаку. Рецептом поділився сайт "1lyubov".
Інгредієнти:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
- 200 мл сметани;
- 1 літр молока;
- 1 ст. л. солі;
- 3 курячих яйця.
Приготування:
Спершу закип'ятіть молоко і посоліть його. У сметану розбийте яйця і добре розмішайте. Перекладіть сметану, з'єднану з яйцями, в молоко і продовжуйте повільно розмішувати.
Коли маса закипить, варіть її ще протягом кількох хвилин. Опісля вилийте масу в сито. Зверху поставте щось важке, адже на цьому етапі приготування сулугуні потрібен гніт. Коли сироватка повністю стече, сулугуні готовий.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш
Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів