Салат "Гранатовий браслет" не лише виглядає дуже красиво, а й виходить навдивовижу смачним. Він стане справжньою окрасою святкового столу, а гості випрошуватимуть у вас рецепт.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом салату "Гранатовий браслет" поділився телеграм-канал "Салати. Десерти".
Інгредієнти:
- Яловичина - 300 г
- Морква - 2 шт.
- Картопля - 3 шт.
- Яйця - 3 шт.
- Буряк - 3 шт.
- Майонез
- Гранат - 2 шт.
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
Яловичину можна замінити на курку або рибу на свій смак. Спершу потрібно підготувати велику плоску тарілку, посередині якої поставити перевернуту склянку. Довкола цієї склянки ми будемо викладати салат.
Першим шаром викладаємо подрібнене відварене м'ясо. Змащуємо його майонезом. Тепер викладаємо поверх м'яса натерту на великій тертці відварену моркву і також змащуємо її майонезом.
Наступний шар - натерта крупно варена картопля і трохи майонезу. Поверх неї - варений тертий червоний буряк, майонез. Тепер подрібнюємо кубиками варені яйця і викладаємо їх наступним шаром, мастимо майонезом. Тепер знову трохи червоного буряка.
Верх змащуємо майонезом та прикрашаємо зернами граната. Тепер забираємо стакан і всередині також прикрашаємо гранатом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь