Картопля по-селянськи виходить неймовірно смачна. І на відміну від аналогічної страви у закладах громадського харчування, не містить жодних непотрібних добавок і барвників.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом смачної картоплі по-селянськи поділився сайт "Смачні рецепти".
Інгредієнти:
- Картопля (бажано молода) - на свій смак
- Сіль - на свій смак
- Спеції - карі, орегано, перець - на свій смак
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Рецепт приготування:
Оскільки картопля буде запікатися разом зі шкіркою, щоб вийшла апетитна скоринка, необхідно дуже ретельно її помити. Опісля розрізати картоплю на 4 частини.
Змішайте сіль і спеції, додайте до них соняшникову олію. Все ретельно перемішайте. Занурте в отриману суміш кожен шматочок картоплі. Викладіть шматочки картоплі в спеціях на деко, змащене маслом. Запікати потрібно в розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин.
Потім збільшіть температуру до 200-220 °C і тримайте картоплю в духовці ще 20 хвилин. Картопля по-селянськи готова - її можна подавати до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі
Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.
Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь