Закуска з лаваша на сковороді стане ідеальним варіантом для особливого обіду або вечері. Зазначимо, що начинка для української страви – ледачих бандериків може бути будь-якою на ваш смак. Ми пропонуємо вам м'ясний варіант, який може стати перекусом або частиною ситного прийому їжі.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • 400 г м'ясного фаршу
  • 1 шт. ріпчастої цибулі
  • 3 листа лаваша
  • 3 яйця
  • 70 мл молока
  • 0,5 ч. л. солі

Спосіб приготування:

Лук потрібно обсмажити в олії до золотистої скоринки. Змішати його з м'ясним фаршем. Додати сіль перець за смаком.

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

У суміш можна додати трохи молока і зелені, щоб було легше загортати. М'ясний фарш можна замінити сиром, овочами і навіть ковбасою. Всім, на що вистачить фантазії.

Лаваш нарізати довгими широкими смужками і загорнути трикутниками. Головне - не переборщити з кількістю начинки.

Бендерики на сковороді, фото з вільних джерел

Готові бендерики вмочити в збитому яйці і обсмажити на невеликому вогні. Також можна подавати до борщу або бульйону.

Бендерики на сковороді, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася, прості лайфхаки для господинь.

Як повідомляв Знай. ua, чим замінити морозиво в холоди, цікавий рецепт зі звичайної ряжанки.

Також Знай. ua писав, що ревізорка Юлія Панкова поділилася рецептом фірмового торта"Естерхазі".