Спеціально для наших читачів ми відшукали дуже цікавий рецепт, і це Вам не котлети або супи всякі, які вимагають цілі години для готування. На цей раз ми разом розберемося, як готувати рум'яні пиріжки з сиром і яйцем. Погодьтеся, звучить привабливо.
Читайте Знай в Google News!
Про цей рецепт стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Антихрючево".
Що нам потрібно:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
- Сир в брикеті до 2% 180 гр
- Борошно рисове 100 гр (90 в сир і 10 на розкочування)
- Яйце 2 шт (У мене С1)
- Сир сулугуні 50 гр
- Зелееный лук 15 гр
- Сіль щіпка
- Розпушувач 1/2 ч л
Етапи приготування:
1. Беремо сир, додаємо сіль, розпушувач, яйце і 90 гр борошна.
2. Замішуємо тісто. Спочатку буде здаватися, що мало рідини, але якщо замішувати тісто вологими руками то буде все добре. Замісили, прибрали в пакет і в холодильник на 30 хвилин!
3. Друге яйце відварили, сир натерли, цибулю нарізали і змішали. Це буде наша начинка!
4. Через 30 хвилин дістаємо тісто з холодильника і ділимо на 5 рівних частин!
5. Кожну частину присипаємо борошном. Частина тесту розкатуємо в коло. В середину кладемо начинку і защипуємо як пиріжок.
6. Обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні, на сковороді без масла, з двох сторін по 2-3 хвилини.
Ось і все, смачного!!!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, розкішна закуска з маринованих фаршированих зелених помідорів: справжня смакота на зиму.
Як повідомляв Знай.uа, осіння смакота: як приготувати сирну запіканку з гарбузом.
Знай.uа писав, оригінальний грибний суп: дуже смачна перша страва стане візитною карткою кожної господині.