Всесвітньо відомий британський кухар, автор книг з кулінарії і телеведучий Джейм Мартін розкрив секрет приготування ідеального стейка з яловичини.
Читайте Знай в Google News!
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації BBC GoodFood Show.
Шеф-кухар радить за 20 хвилин до початку готування обваляти м'ясо в солі і перці, завдяки чому воно збереже сік. Потім потрібно розплавити на сковороді вершкове масло, приправивши його розмарином і часником за смаком. Як тільки масло починає пінитися, Мартін кладе на сковороду стейк.
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Головним секретом страви кухар вважає бульйонний кубик, який слід додати під час прожарювання м'яса. Приправлений стейк потрібно обсмажувати кілька хвилин з кожного боку.
"Кубик яловичого бульйону надає стейку приголомшливий смак", — стверджує Мартін.
Готову страву він рекомендує подавати зі свіжою зеленню, соусом і домашньою картоплею фрі.
Варто також нагадати нашим читачам, що Джейм Мартін вів колонку рецептів в журналі Ideal Home Magazine, співпрацював з журналами Fresh, Delicious і ВВС Good Food і щотижня готував матеріали для власної сторінки в журналі Garden Life.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, гостра баклажанна закуска на зиму: блюдо, яке підкорить простотою приготування і приємним смаком.
Як повідомляв Знай.uа, хрусткі чіпси з макаронів: відмінна закуска до пива всього за 30 хвилин.
Знай.uа писав, Тетяна Литвинова поділилася божественним рецептом домашньої моцарели: Італія сама прибуде до вас.