Всесвітньо відомий британський кухар, автор книг з кулінарії і телеведучий Джейм Мартін розкрив секрет приготування ідеального стейка з яловичини.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації BBC GoodFood Show.

Стейк, скрін з відео

Шеф-кухар радить за 20 хвилин до початку готування обваляти м'ясо в солі і перці, завдяки чому воно збереже сік. Потім потрібно розплавити на сковороді вершкове масло, приправивши його розмарином і часником за смаком. Як тільки масло починає пінитися, Мартін кладе на сковороду стейк.

Популярні новини зараз

100 доларів можуть завдати проблем при обміні: які купюри важко збути

Гороскоп на сьогодні, 22 квітня: на кого чекає прорив у вівторок, а кому варто триматися подалі від сварок

Колишні повертаються: 4 знаки зодіаку, яким незабаром нагадає про себе минуле

"Бусифікація" під забороною, але підрозділи виснажені: кого пошлють на "нуль"

Показати ще

Джеймс Мартін, фото: cookbooks

Головним секретом страви кухар вважає бульйонний кубик, який слід додати під час прожарювання м'яса. Приправлений стейк потрібно обсмажувати кілька хвилин з кожного боку.

"Кубик яловичого бульйону надає стейку приголомшливий смак", — стверджує Мартін.

Готову страву він рекомендує подавати зі свіжою зеленню, соусом і домашньою картоплею фрі.

Варто також нагадати нашим читачам, що Джейм Мартін вів колонку рецептів в журналі Ideal Home Magazine, співпрацював з журналами Fresh, Delicious і ВВС Good Food і щотижня готував матеріали для власної сторінки в журналі Garden Life.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гостра баклажанна закуска на зиму: блюдо, яке підкорить простотою приготування і приємним смаком.

Як повідомляв Знай.uа, хрусткі чіпси з макаронів: відмінна закуска до пива всього за 30 хвилин.

Знай.uа писав, Тетяна Литвинова поділилася божественним рецептом домашньої моцарели: Італія сама прибуде до вас.