Спеціально для наших читачів ми виявили дуже цікавий рецепт для незабутнього обіду. На цей раз ми разом розберемося, як готувати "Овочевий крем-суп з картоплі і кабачків".
Читайте Знай в Google News!
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Антихрючево".
Що нам потрібно: кабачки 500 г; картопля 400 г; морква 1 шт.; цибуля ріпчаста 1 головка; масло рослинне 3 ст. л.; перець чорний мелений за смаком; спеції за смаком.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Етапи приготування:
1. Почистити і вимити кабачки, моркву, картоплю і ріпчасту цибулю.
2. Моркву і цибулю збити в блендері, кабачки і картоплю нарізати кубиками.
3. Налити воду в каструлю, довести до кипіння, додати картоплю і кабачки.
4. Цибулю і моркву обсмажити на рослинній олії до золотого кольору. Додати обжарку в бульйон.
5. Всі овочі і бульйон перелити в блендер, збити, посолити і поперчити, всипати зелень.
Смачного!
Невелика порада від кухарів - для крем-супу доречні спеції, вони зроблять смак страви яскравіше і гостріше.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, помідори скибочками в желе: сама незвичайна консервація на зиму, яку Ви точно не пробували.
Як повідомляв Знай.uа, курячі рулетики з сюрпризом всередині: надзвичайно ніжне м'ясо і соковита начинка.
Знай.uа писав, срускетта з черрі: секрет приготування, який перетворить хліб з помідорами на шикарну закуску.