Суп-крем з червоної сочевиці - легка у приготуванні перша страва, яка наситить вас енергією на весь день. Основна перевага червоного сорту сочевиці — вона не вимагає замочування і дуже швидко розварюється, тому приготування не займе багато часу.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Сочевиця червона - 300 г
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Болгарський перець - 1 шт.
- Томатна паста - 1 ст ложка
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль, перець за смаком
- Рослинна олія
Приготування:
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
На сковороді добре розігріти рослинну олію. Викласти дрібно нарізану цибулю, часник, смажити протягом 5 хвилин до прозорості і легкої золотистості. Додати моркву, натерту на крупній тертці, і болгарський перець. Перемішати і обсмажити ще протягом 2-3 хвилини. Далі влити томатну пасту.
300 г сочевиці і 1 літр окропу довести до кипіння і залишити ще на 10 хвилин, потім додати в каструлю засмажку. Варимо все разом ще 10 хвилин. Протягом 10-15 хвилин крем-суп повинен настоятися. За 5 хвилин до готовності посолити і поперчити. За бажанням можна додати червоного гострого перцю. За допомогою блендера перетворюємо суп в пюре. Сочевичний суп-крем подають з лимоном.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні