Суп-крем з червоної сочевиці - легка у приготуванні перша страва, яка наситить вас енергією на весь день. Основна перевага червоного сорту сочевиці — вона не вимагає замочування і дуже швидко розварюється, тому приготування не займе багато часу.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Сочевиця червона - 300 г
  • Морква
  • Цибуля ріпчаста
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Томатна паста - 1 ст ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія

Суп-крем з сочевиці, фото: instagram.com/seda__umaeva/

Приготування:

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На сковороді добре розігріти рослинну олію. Викласти дрібно нарізану цибулю, часник, смажити протягом 5 хвилин до прозорості і легкої золотистості. Додати моркву, натерту на крупній тертці, і болгарський перець. Перемішати і обсмажити ще протягом 2-3 хвилини. Далі влити томатну пасту.

300 г сочевиці і 1 літр окропу довести до кипіння і залишити ще на 10 хвилин, потім додати в каструлю засмажку. Варимо все разом ще 10 хвилин. Протягом 10-15 хвилин крем-суп повинен настоятися. За 5 хвилин до готовності посолити і поперчити. За бажанням можна додати червоного гострого перцю. За допомогою блендера перетворюємо суп в пюре. Сочевичний суп-крем подають з лимоном.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні