Сливове варення вміють готувати все, і нічого складного в цьому немає. Але незвичайне сливове варення - з волоськими горіхами.

Читайте Знай в Google News!

Приготувати його можна з будь-якого сорту слив. Кількість цукру додаємо, орієнтуючись на солодкість слив.

Варення, приготоване за цим рецептом, виходить дуже смачним з пікантною горіховою ноткою. А ще, за рахунок горіхів, варення дуже поживне.

ІНГРЕДІЄНТИ

Популярні новини зараз

Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок

Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами

Чим вищий стаж, тим більша доплата: пенсіонерам нарахують бонуси

Мізер, але хоч щось: українцям оформлюють до 700 гривень допомоги

Показати ще

Сливи 1 кг
Цукор 4 склянки
Очищені волоські горіхи 130 г
Мелена кориця 2 чайні ложки

Джем зі слив та горіхів. Скріншот з YouTube

1. Сливи помити, витягнути кісточку і покласти в каструлю.

2. Додати 1 стакан води, довести до кипіння і варити на середньому вогні 20 хвилин до м'якості.

3. Додати цукор, горіхи, корицю і помішуючи, варити до розчинення цукру.

4. Після того як цукор розчинився, варити ще хвилин 10.

5. Потім розкласти варення по банках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ревізор Панкова дала корисні поради при підборі огірочків для консервації.

Як повідомляв Знай. ua, швидко, просто і смачно, рецепт пікантною закуски з маринованих кабачків.

Також Знай. ua писав, що унікальний рецепт класичних голубців, одна година старань-вражень на місяць.