Сливове варення вміють готувати все, і нічого складного в цьому немає. Але незвичайне сливове варення - з волоськими горіхами.

Читайте Знай в Google News!

Приготувати його можна з будь-якого сорту слив. Кількість цукру додаємо, орієнтуючись на солодкість слив.

Варення, приготоване за цим рецептом, виходить дуже смачним з пікантною горіховою ноткою. А ще, за рахунок горіхів, варення дуже поживне.

ІНГРЕДІЄНТИ

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Сливи 1 кг
Цукор 4 склянки
Очищені волоські горіхи 130 г
Мелена кориця 2 чайні ложки

Джем зі слив та горіхів. Скріншот з YouTube

1. Сливи помити, витягнути кісточку і покласти в каструлю.

2. Додати 1 стакан води, довести до кипіння і варити на середньому вогні 20 хвилин до м'якості.

3. Додати цукор, горіхи, корицю і помішуючи, варити до розчинення цукру.

4. Після того як цукор розчинився, варити ще хвилин 10.

5. Потім розкласти варення по банках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ревізор Панкова дала корисні поради при підборі огірочків для консервації.

Як повідомляв Знай. ua, швидко, просто і смачно, рецепт пікантною закуски з маринованих кабачків.

Також Знай. ua писав, що унікальний рецепт класичних голубців, одна година старань-вражень на місяць.