Багато з тих, хто на дієті, просто втомилися в гонитві за поєднанням: смачно і малокалорійно. Якщо набридло постійно підбирати ідеальний варіант для закусок і перевіряти етикетки зі складовими в магазинах, можна власноруч приготувати популярний і дуже смачний адигейський сир.
Його смак досить незвичайний, але якщо дотримуватися рецептури, то вийде досить оригінальне поєднання ароматів.
Рецепт адигейського сиру
(на 100 гр. - всього 64 Ккал)
ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі
Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи
1 літр молока (1.5% жирності)
1 літр кефіру (1-1.5% жирності)
3 яйця
3 чайні ложки солі
Зелень, паприка
У каструлю виливаємо молоко, кефір, на середньому вогні доводимо масу до кипіння. Періодично помішуємо, щоб не пригоріло. Поки закипає молоко, збиваємо яйця і, помішуючи, доводимо до кипіння.
Потім варимо на середньому вогні 5-7 хвилин. Сирна маса повинна добре відділятися від сироватки. Отриманий сир злити в друшляк, застелений марлею, дати йому стекти і трохи охолонути.
Вмішати посічену зелень і паприку. Потім закрутити "вузликом" і покласти під прес. Залишити на 4-5 годин, краще на ніч. Можна при кімнатній температурі. Отриманий сир зберігати в холодильнику (термін придатності - до 4-х днів).
Нагадаємо, з'явився споконвічно український рецепт пампушок з часником.
Як повідомляв Знай.uа, господині поділилися хитрим способом приготувати солодке асорті на зиму з овочів.
Також Знай.uа писав, що опубліковано рецепт смачної домашньої згущеного молока з кавовим ароматом.