Багато з тих, хто на дієті, просто втомилися в гонитві за поєднанням: смачно і малокалорійно. Якщо набридло постійно підбирати ідеальний варіант для закусок і перевіряти етикетки зі складовими в магазинах, можна власноруч приготувати популярний і дуже смачний адигейський сир.
Його смак досить незвичайний, але якщо дотримуватися рецептури, то вийде досить оригінальне поєднання ароматів.
Рецепт адигейського сиру
(на 100 гр. - всього 64 Ккал)
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
1 літр молока (1.5% жирності)
1 літр кефіру (1-1.5% жирності)
3 яйця
3 чайні ложки солі
Зелень, паприка
У каструлю виливаємо молоко, кефір, на середньому вогні доводимо масу до кипіння. Періодично помішуємо, щоб не пригоріло. Поки закипає молоко, збиваємо яйця і, помішуючи, доводимо до кипіння.
Потім варимо на середньому вогні 5-7 хвилин. Сирна маса повинна добре відділятися від сироватки. Отриманий сир злити в друшляк, застелений марлею, дати йому стекти і трохи охолонути.
Вмішати посічену зелень і паприку. Потім закрутити "вузликом" і покласти під прес. Залишити на 4-5 годин, краще на ніч. Можна при кімнатній температурі. Отриманий сир зберігати в холодильнику (термін придатності - до 4-х днів).
Нагадаємо, з'явився споконвічно український рецепт пампушок з часником.
Як повідомляв Знай.uа, господині поділилися хитрим способом приготувати солодке асорті на зиму з овочів.
Також Знай.uа писав, що опубліковано рецепт смачної домашньої згущеного молока з кавовим ароматом.