Літо вже потроху добігає кінця, і за прогнозами синоптиків, на українців чекає теплий вересень. Саме для перших теплих осінніх вечорів є чудовий рецепт. На цей раз ми розберемося, як потрібно робити "Річкову форель в тісті".
Читайте Знай в Google News!
Про цей рецепт стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі"Кухня по-чоловічому".
Інгредієнти:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
-30 г солі;
-масло вершкове-1 ст. л.;
-сіль, білий мелений перець;
-петрушка;
-1 кг житнього борошна;
- часник-2 зубчики;
Для житнього тіста:
-2 річкових форелі (вагою по 400 г);
-лимон великий;
-жовток яєчний;
-яйця-2 шт.
Спосіб приготування:
-У форелі зчистити луску, видалити зябра і нутрощі. Рибу всередині посолити і поперчити. Із зазначених інгредієнтів замісити еластичне житнє тісто. Розкачати до товщини 1 см і розділити на 4 рівні частини. Одну частину змастити злегка збитим яйцем і викласти на неї рибу. У черевце форелі покласти часточку лимона і подрібнений зубчик часнику. Накрити рибу другою частиною тіста і защипати по краях. Обрізати надлишки тіста так, щоб зберегти форму риби. Так само зробити з другою фореллю.
-Змастити поверхню тесту розведеним з невеликою кількістю води жовтком. Запікати 15-20 хв. в духовці, попередньо розігрітій до 200ºС. При подачі можна гарнірувати блюдо часточкою лимона і свіжою зеленню петрушки, а тісто змастити вершковим маслом. Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, швидше і смачніше шашлику: рецепт найнеймовірніших баклажанів на грилі.
Як повідомляв Знай.uа, джин, кавун, огірок-рецепт чудового коктейлю запалить і освіжить ваше літо.
Знай.uа писав, апетитні сирні кульки в клярі під журавлинним соком: рецепт, який ми заслужили.