Ситні і смачні котлетки з форелі розтоплять серце навіть самого тонкого гурмана. Відмінно підійдуть для святкового і звичайного обіду.

Неймовірним рецептом ділиться телеграм-канал "Кухня по-чоловічому".

Для приготування вам знадобиться:

  • стейк форелі 1 шт.
  • цибуля - 1/2 шт.
  • сирий жовток - 1 шт.
  • майонез;
  • батон - один шматочок;
  • сіль;
  • перець;
  • панірувальні сухарі.

Приготування:

  1. Ретельно очистити форель від шкірки і кісток.

    Популярні новини зараз

    Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

    3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

    Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

    Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

    Показати ще
  2. Прoĸрут на м'ясорубці м'якоть форелі, додати майонез, обсмажену мелĸo нарізану цибулю, розмочений батон, жовток, посолити і поперчити за смаком, розмішати.
  3. Сформувати котлети. обваляти в панірувальних сухарях (інгредієнтів вистачає на 3 середніх котлети)
  4. Обсмажити на олії до золотистої скоринки.
    Фото: Flickr
  5. Потім помістити в форму і довести до готовності в духовій шафі при 180 градусах хвилин 10. Якщо котлети з сухуватих сортів риби, то зверху покласти по маленькому ĸусочĸу вершкового масла. Форель досить соковита і жирна, тому до неї - необов'язково.
  6. Дістаємо з духовки, даємо постояти хвилин 5... і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Блюдо ідеально поєднується зі спаржею або пюре зі шпинату.

Нагадаємо, раніше рецепт ніжного і смачного тарта з черешнею: можна навіть на дієті.

Як повідомляв портал "Знай.иа", простий рецепт шаурми, який зможе повторити кожен.

Також "Знай.иа" писав, що рецепт найніжніших маринованих огірочків без оцту-можна навіть діткам.