Ситні і смачні котлетки з форелі розтоплять серце навіть самого тонкого гурмана. Відмінно підійдуть для святкового і звичайного обіду.
Неймовірним рецептом ділиться телеграм-канал "Кухня по-чоловічому".
Для приготування вам знадобиться:
- стейк форелі 1 шт.
- цибуля - 1/2 шт.
- сирий жовток - 1 шт.
- майонез;
- батон - один шматочок;
- сіль;
- перець;
- панірувальні сухарі.
Приготування:
- Ретельно очистити форель від шкірки і кісток.
Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
- Прoĸрут на м'ясорубці м'якоть форелі, додати майонез, обсмажену мелĸo нарізану цибулю, розмочений батон, жовток, посолити і поперчити за смаком, розмішати.
- Сформувати котлети. обваляти в панірувальних сухарях (інгредієнтів вистачає на 3 середніх котлети)
- Обсмажити на олії до золотистої скоринки.
- Потім помістити в форму і довести до готовності в духовій шафі при 180 градусах хвилин 10. Якщо котлети з сухуватих сортів риби, то зверху покласти по маленькому ĸусочĸу вершкового масла. Форель досить соковита і жирна, тому до неї - необов'язково.
- Дістаємо з духовки, даємо постояти хвилин 5... і можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Блюдо ідеально поєднується зі спаржею або пюре зі шпинату.
Нагадаємо, раніше рецепт ніжного і смачного тарта з черешнею: можна навіть на дієті.
Як повідомляв портал "Знай.иа", простий рецепт шаурми, який зможе повторити кожен.
Також "Знай.иа" писав, що рецепт найніжніших маринованих огірочків без оцту-можна навіть діткам.