Нам знадобляться два апельсина, 75 грам маку, стакан манної крупи і борошна. Ще півсклянки цукру, чайна ложка соди, 30 грам кукурудзяного крохмалю, 10 гр. ванільного цукру і 100 мілілітрів рослинного масла. Всі ці інгредієнти підходять для пирога, який поміститься у формі діаметром 20 сантиметрів.

Читайте Знай в Google News!

Мак потрібно попередньо замочити в гарячій воді і залишити його там хвилин на п'ять, паралельно займаючись іншими процесами. Потрібно натерти цедру двох апельсинів, щоб потім в тесті відчувався її аромат. Далі з тих же апельсинів потрібно отримати сік, який проціджуємо через сито, щоб уникнути кісточок і м'якоті. Це дозволить добре піднятися тесту і зберегти пухку текстуру.

Мак після ванни набух і збільшився в об'ємі, необхідно злити воду. Тепер потрібно з'єднати його з цукром, розмішати і розтерти Ступкою, щоб отримати кашку. При цьому він виділить сік і стане набагато ароматні і смачніше. Готуємо велику ємність, куди висипаємо борошно, манку, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль, соду і цедру апельсинів.

Змішуємо інгредієнти ложкою до однорідності маси. Потім додаємо мак і знову ретельно перемішуємо. Виливаємо апельсиновий сік і рослинне масло з відсутнім запахом. В результаті виходить рідкувата маса, її необхідно помістити в ємність для випікання, на дно якої попередньо потрібно постелити пергамент і змастити боки рослинним маслом.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Ємність для випікання відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і приблизно через 50 хвилин дістаємо, щоб перевірити готовність. Краще робити це дерев'яною паличкою, якщо вона буде повністю сухий — пиріг готовий. Після чого, дістаємо його з духовки і форми, щоб дати охолонути.

За бажанням можна просочити пиріг апельсиновим соком зверху і посипати цукровою пудрою. Він виходить неймовірно ніжним, смачним і повітряним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, печиво зі сливовою начинкою зачарує вас своїм смаком - простий рецепт ароматного ласощі.

Як повідомляв "Знай.ua", баклажани в новій іпостасі - рецепт теплого салату, який замінить гарнір на вашому столі.

Знай.ua писав про ніжне полуничне суфле - рецепт повітряного десерту з незабутнім смаком.