Креветки багато людей звикли їсти саме як закуску. Однак, з них можна приготувати дуже цікаву основну страву. Як доповнення ідеально підходить пюре, але не звичайне з картоплі, а з цвітної капусти. Тому пропонуємо читачам простий і надзвичайно смачний рецепт креветок з цвітною капустою, пише Telegram-канал Антіхрючево.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- цвітна капуста - 450 г;
- кунжутне масло - 1 ч. л.;
- морква - 3 шт.;
- часник - 3 зубчики;
- креветки - 455 г;
- горошок - 150 г;
- яйце - 2 шт.;
- соєвий соус - 3 ст. л.;
- білий перець - ½ ч. л.;
- зелена цибуля - за смаком.
Спосіб приготування:
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Пульсуйте цвітну капусту в кухонному комбайні до тих пір, поки вона не буде розбита на шматочки розміром з рис.
2. Розігрійте кунжутне масло у великій сковороді. Моркву очистити, нарізати кубиком, посолити і обсмажити до м'якості, близько 5 хвилин.
3. Додайте очищені часник і креветки і обсмажуйте, поки креветки не почнуть рожевіти, близько 2 хвилин.
4. Додайте горох і рис з цвітної капусти і перемішуйте, поки кольорова капуста не прогріється.
5. Перенесіть вміст каструлі в сторону, щоб створити колодязь в центрі. Влийте збиті яйця і повільно їх перемішуйте. Як тільки яйця приготуються, змішайте все разом в каструлі.
6. Приправте кольорову капусту білим перцем і соєвим соусом, добре перемішати і подавайте до столу з гарніром з нарізаної зеленої цибулі.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати холодний борщ.
Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували незвичайний рецепт приготування кукурудзи.
Також "Знай.uа" писав, як приготувати фруктове морозиво.