Як порадувати себе і свою сім'ю чим-небудь смачним, але недорогим? Це питання задає собі кожна господиня. “Вкусняшки” люблять усі, проте далеко не кожен готовий платити великі гроші за готовий продукт або якісь екзотичні інгредієнти. Благо, простеньких, але смачних рецептів більш ніж достатньо. Пропонуємо вашій увазі елементарний, але дуже смачний чізкейк. Часу на нього потрібно небагато, а інгредієнти є на кухні кожної господині. Якщо чогось немає, це можна купити в супермаркеті за нормальними цінами.
Для приготування цього смачного десерту нам знадобляться:
борошно – 0,5 склянки;
сир – 700 гр;
сметана – 150 мл;
цукор – 1 склянка;
молоко – 0.3 склянки;
яйця – 5 шт;
масло рослинне – 0.5 склянки;
ягоди – за смаком (для прикраси);
желатин – 2 ст. л.

Сир подрібнюємо в блендері до стану сирної маси. Вона повинна бути однорідною. Далі в ємність додаємо сметану змішуємо з сирною масою, поки суміш не стане однорідною. Для тіста потрібно додати в ємність яєчні білки, цукор і збити суміш до піни. Потім поступово засипаємо борошно, жовтки, додаємо рослинне масло. Перемішуємо. Тісто ділимо на 2 частини.

Першу половину кладемо у форму для випікання (попередньо змастивши маслом форму). У другу половину викладаємо сирну начинку. Перед тим як викласти її в тісто, потрібно додати туди молоко і ванільний цукор і ще раз збити. Потім виливаємо це все на тісто. Додаємо у форму для випікання.

Духовку треба розігріти до 180 градусів і залишити на 50-60 хвилин. Чекаємо, поки чізкейк не підніметься. Коли тісто досягне коричневого відтінку, потрібно вимкнути духовку і залишити чізкейк там, щоб він “дійшов”.

Ягоди промиваємо, і складаємо їх в гарячу воду. Потім воду, у якій були ягоди, потрібно додати в окремий посуд. Розмішуємо желатин з цією водою. Викладаємо ягоди на торт і заливаємо желе. Відправляємо в холодильник. Через 2 години дегустуємо. Це буде дуже смачно.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, живильний коктейль, швидка випічка, літній салат — цікаві варіанти простих страв з персиків.

Як повідомляв Знай. ua, ніжний вершковий пломбір з дитинства — цей простий рецепт відіб'є у вас бажання купувати морозиво в магазині.

Також Знай. ua писав, що ви в неї закохалася з першого шматочка, рецепт піци з тунцем і червоним цибулею.