Котлети - таке смачне слово і, звичайно ж, страва. Ніхто не відмовиться від домашніх котлеток. Їх також не можна назвати звичайною м'ясною стравою, адже це цілий витвір мистецтва. До того ж, приготування настільки різноманітне, що багато гурманів так і не скуштували всю різноманітність цих м'ясних страв. Однак, для читачів підготували класичний рецепт домашніх котлет, які просочені ароматом затишку, пише sm-news.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- м'ясний фарш - 600 г;
- цибуля - 2 шт.;
- часник - 3 зубчики;
- батон - 1/3 булки;
- молоко - 100 мл;
- яйце - 1 шт.;
- сіль, перець - за смаком.
Спосіб приготування:
Мобілізація у квітні набере обертів: кого з чоловіків ТЦК "візьмуть на приціл"
Гороскоп на сьогодні 2 квітня: яким знакам Зодіаку краще не ризикувати у середу
Пенсіонерам виплатять майже 900 гривень надбавки
Двом категоріям українців виплатять по 10 800 грн: кого підтримають копійчиною
1. Спочатку замочіть в молоці м'якуш від батона: скоринки зріжте відразу.
2. Цибулю і часник очистити і подрібнити у блендері.
3. З'єднайте в робочій піалі фарш, цибулю, часник, одне яйце, молочний батон, сіль і перець. Ретельно помнете, перемішайте і залиште хвилин на 15, щоб фарш настоявся.
4. Змащуємо руки рослинним маслом і починаємо формувати котлети невеликої форми.
5. Заготовки розкладаємо на розпеченій сковороді та смажимо з двох боків до рум'яного кольору під закритою кришкою.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати холодний борщ.
Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували незвичайний рецепт приготування кукурудзи.
Також "Знай.uа" писав, як приготувати фруктове морозиво.