Котлети - таке смачне слово і, звичайно ж, страва. Ніхто не відмовиться від домашніх котлеток. Їх також не можна назвати звичайною м'ясною стравою, адже це цілий витвір мистецтва. До того ж, приготування настільки різноманітне, що багато гурманів так і не скуштували всю різноманітність цих м'ясних страв. Однак, для читачів підготували класичний рецепт домашніх котлет, які просочені ароматом затишку, пише sm-news.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- м'ясний фарш - 600 г;
- цибуля - 2 шт.;
- часник - 3 зубчики;
- батон - 1/3 булки;
- молоко - 100 мл;
- яйце - 1 шт.;
- сіль, перець - за смаком.
Спосіб приготування:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Спочатку замочіть в молоці м'якуш від батона: скоринки зріжте відразу.
2. Цибулю і часник очистити і подрібнити у блендері.
3. З'єднайте в робочій піалі фарш, цибулю, часник, одне яйце, молочний батон, сіль і перець. Ретельно помнете, перемішайте і залиште хвилин на 15, щоб фарш настоявся.
4. Змащуємо руки рослинним маслом і починаємо формувати котлети невеликої форми.
5. Заготовки розкладаємо на розпеченій сковороді та смажимо з двох боків до рум'яного кольору під закритою кришкою.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати холодний борщ.
Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували незвичайний рецепт приготування кукурудзи.
Також "Знай.uа" писав, як приготувати фруктове морозиво.