Шоколадні тістечка є улюбленими ласощами багатьох дітей і дорослих, але "шеколадна лава" - справжній шедевр кулінарії, який дуже популярний у всьому світі. Цей вишуканий десерт готується дуже швидко і, на диво, просто. Для ласунів і любителів чогось незвичайного підготували рецепт "Шоколадно-малиновою лави", пише Telegram-канал Антихрючево.

Інгредієнти:

  • малинове варення - 4 ст. л.;
  • білий шоколад – 140 г (для начинки – 115 г);
  • масло – 115 г (розтопленого);
  • яйце – 2 шт.;
  • яєчний жовток – 2 шт.;
  • борошно – 60 р.

Спосіб приготування:

1. Спочатку в мікрохвильовці розігрійте малинове варення протягом однієї хвилини.

Популярні новини зараз

Центр Львова усіяний мертвими тілами, городяни нажахані: "Вже не вперше"

Донька Ніни Матвієнко показала голого Мірзояна у ліжку, українці кепкують: "Не хропе?"

Львівських школярів пустять за парти з 1 вересня, але позбавлять найголовнішого - жодної радості, тільки підручники

Українці підняли на вуха Зеленського і всю владу через нові гроші: "Не можна відрізнити"

Показати ще

2. Потім додайте білий шоколад і ретельно перемішайте до отримання однорідної маси. Помістіть в морозилку на годину.

3. У мисці гарненько змішайте білий шоколад і гаряче розтоплене вершкове масло.

4. Додайте яйця, яєчні жовтки, цукор і борошно. Збийте.

5. Змастіть внутрішню частину формочок вершковим маслом, а потім додайте приблизно одну чайну ложку борошна, щоб вона повністю покривала внутрішню частину.

6. Заповніть формочки приблизно на ¾ тістом, потім додайте столову ложку малиновою начинки. Залийте зверху тістом.

7. Поставте формочки на деко і випікайте при 180 градусах протягом 15-18 хвилин.

8. Подавати до столу теплим з морозивом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати кавунове варення до чаю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували незвичайний рецепт приготування кукурудзи.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати фруктове морозиво.