Бананово-абрикосовий сорбет є смачним, освіжаючим фруктовим морозивом. Для самого смачного десерту краще взяти солодкі переспілі банани. Можна не додавати цукрову пудру, якщо самі фрукти будуть солодкими.

Інгредієнти:

  • Банан - 1 шт.
  • Абрикос - 150 гр.
  • Цукрова пудра - 1-2 ст. л

Приготування:

Банани потрібно очистити і нарізати на шматочки. Абрикоси помити і прибрати кісточки, щоб 150 грам вийшло чистого фрукта без кісточок.

Банан і абрикоси потрібно подрібнити за допомогою блендера, щоб вийшла однорідна консистенція.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Показати ще

Додати цукрову пудру або цукор за смаком. Ще раз масу збити блендером.

За бажанням, пюре можна протерти через сито.

Фруктове пюре, що вийшло, треба перелити у формочки для морозива або ж у пластиковий контейнер. Поставити в морозильну камеру на 6-10 годин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечені овочі в духовці рецепт маринаду, який зробить звичайна страва неперевершеним.

Як повідомляв Знай. ua, фаршировані печериці з перепелиними яйцями і сирокопченою ковбасою — красиве святкове страву за 20 хвилин.

Також Знай. ua писав, що перчик на зиму можна приготувати за 5 хвилин – смачне частування для всієї родини.