Бананово-абрикосовий сорбет є смачним, освіжаючим фруктовим морозивом. Для самого смачного десерту краще взяти солодкі переспілі банани. Можна не додавати цукрову пудру, якщо самі фрукти будуть солодкими.
Інгредієнти:
- Банан - 1 шт.
- Абрикос - 150 гр.
- Цукрова пудра - 1-2 ст. л
Приготування:
Банани потрібно очистити і нарізати на шматочки. Абрикоси помити і прибрати кісточки, щоб 150 грам вийшло чистого фрукта без кісточок.
Банан і абрикоси потрібно подрібнити за допомогою блендера, щоб вийшла однорідна консистенція.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Додати цукрову пудру або цукор за смаком. Ще раз масу збити блендером.
За бажанням, пюре можна протерти через сито.
Фруктове пюре, що вийшло, треба перелити у формочки для морозива або ж у пластиковий контейнер. Поставити в морозильну камеру на 6-10 годин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечені овочі в духовці рецепт маринаду, який зробить звичайна страва неперевершеним.
Як повідомляв Знай. ua, фаршировані печериці з перепелиними яйцями і сирокопченою ковбасою — красиве святкове страву за 20 хвилин.
Також Знай. ua писав, що перчик на зиму можна приготувати за 5 хвилин – смачне частування для всієї родини.