Бананово-абрикосовий сорбет є смачним, освіжаючим фруктовим морозивом. Для самого смачного десерту краще взяти солодкі переспілі банани. Можна не додавати цукрову пудру, якщо самі фрукти будуть солодкими.
Інгредієнти:
- Банан - 1 шт.
- Абрикос - 150 гр.
- Цукрова пудра - 1-2 ст. л
Приготування:
Банани потрібно очистити і нарізати на шматочки. Абрикоси помити і прибрати кісточки, щоб 150 грам вийшло чистого фрукта без кісточок.
Банан і абрикоси потрібно подрібнити за допомогою блендера, щоб вийшла однорідна консистенція.
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Додати цукрову пудру або цукор за смаком. Ще раз масу збити блендером.
За бажанням, пюре можна протерти через сито.
Фруктове пюре, що вийшло, треба перелити у формочки для морозива або ж у пластиковий контейнер. Поставити в морозильну камеру на 6-10 годин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, запечені овочі в духовці рецепт маринаду, який зробить звичайна страва неперевершеним.
Як повідомляв Знай. ua, фаршировані печериці з перепелиними яйцями і сирокопченою ковбасою — красиве святкове страву за 20 хвилин.
Також Знай. ua писав, що перчик на зиму можна приготувати за 5 хвилин – смачне частування для всієї родини.