Як відомо, вже більше чотирьох років тому популярна українська акторка, зірка серіалу "Будиночок на щастя" Анна Кошмал вирішила перейти на веганське харчування. Знаменитість відмовилася вживати м'ясо та будь-які інші продукти тваринного походження. Однак, це абсолютно не заважає Анні чудово та молодо виглядати, а також добре себе почувати. Більш того, акторка не рідко експериментує з рецептами та радує своїх близьких смачними веганскими стравами. В цей раз Кошмал вирішила поділиться своїм веганским рецептом оладок з тофу та шпинатом. Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.
Інгредієнти:
- тофу – 2 пачки;
- шпинат – 1 пучок;
- морква – 1 шт.;
- борошно тапіока (пшеничне) – 4 ст. л.;
- спеції (сіль, перець, італійські трави) – за смаком;
- соєвий соус – 2 ст. л. на 200 мл води;
- масло для смаження.
Спосіб приготування:
1. Спочатку очищаємо, промиваємо й відварюємо до м'якості моркву.
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
2. Потім відварюємо шпинат у воді з соєвим соусом.
3. Коли морква зі шпинатом приготуються, змішуємо їх з тофу та ретельно розминаємо все за допомогою виделки.
4. Далі додаємо борошно та спеції.
5. Все добре перемішуємо та формуємо оладки. Смажимо під кришкою на кокосовому маслі.
6. Перед подачею до столу можна прикрасити оладки за смаком.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що літній десерт – йогуртовий террін з ягодою сподобається тим, хто любить легкі страви без зайвих солодощей. Цей рецепт досить незвичайний і досить простий.
Як повідомляв портал "Знай.ua", абрикосове варення, приготоване на зиму за цим рецептом, стане і смачним прикрасою будь-якого чаювання, і чудовою начинкою для випічки.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати смачний мармуровий сметанний пиріг з ягодами.