Пудинг - традиційний англійський десерт на основі яєць, круп, молока, сиру, борошна і фруктів. Існує безліч варіантів цієї страви, що розрізняються поєднаннями інгредієнтів і способами готування. Незмінним залишається лише його чудовий смак.
Зокрема, рекомендуємо Вам рецепт цього десерту з бананом та какао, який явно не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей.
Інгредієнти:
- Молоко - 175 г;
- Банан - 1 шт.;
- Какао-порошок - 1 ч. л;
- Крохмаль - 1,5 ч. л;
- Цукор - 30 г;
- Яйце - 1 шт.;
- Масло вершкове - 10 г
Приготування:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1. Підготуйте продукти для молочного десерту з бананом і какао.
2. В одній мисці з'єднайте 150 г молока, 20 г цукру, крохмаль і яйце.
3. Розмішайте.
4. В іншій маленькій мисці змішайте молоко, що залишилося і цукор. У мікрохвильовці або на плиті доведіть до кипіння.
5. Гаряче молоко тонкою цівкою влийте в суміш молока, крохмалю та яйця. Добре перемішайте віночком.
6. Перелийте в сотейник і готуйте на невеликому вогні, постійно помішуючи, до появи перших ознак закипання. Зніміть сотейник з плити, додайте вершкове масло, відставте в сторону, дайте пудингу трохи охолонути.
7. Тим часом банан перетворіть на пюре зручним для вас способом (можна натерти на дрібній тертці).
8. Розділіть пудинг на дві частини. В одну додайте бананове пюре, а в іншу - какао.
9. Добре розмішайте.
9 Викладіть ці дві суміші шарами в стакан. Відправте шоколадно-банановий десерт в холодильник на 1 годину.
Молочний пудинг з бананом і какао готовий. Смачного!
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння