Час підготовки: 2 години
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгрідієнти:
Для чіа пудингу:
400 г жирних вершків
6 ст. л. насіння чіа
2 ст. л. ванільного екстракту
4 ч. л. меду, переважно сирого, за смаком
300 г малини
20 крапель чистого екстракту стевії
Для прикраси:
маленька жменя підсмаженого кокоса або подрібненого мигдалю
½ апельсина
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Збиваємо вершки з насінням чіа, екстрактом ванілі, медом, малиною і сіллю до однорідної консистенції. Додаємо стевію, але тільки трохи так як вона дуже солодка.
2. Охолоджуємо суміш чіа в холодильнику протягом не менше 4 годин або переважно на ніч.
3. Для прикраси, поділяємо пудинг серед 4 сервірувальних мисок. Прикрашаємо малиною, кокосом і мигдалем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.