Час підготовки: 2 години
Час приготування: 2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для чіа пудингу:
400 г жирних вершків
6 ст. л. насіння чіа
2 ст. л. ванільного екстракту
4 ч. л. меду, переважно сирого, за смаком
300 г малини
20 крапель чистого екстракту стевії

Для прикраси:
маленька жменя підсмаженого кокоса або подрібненого мигдалю
½ апельсина

Популярні новини зараз

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня

Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Показати ще

Приготування:

1. Збиваємо вершки з насінням чіа, екстрактом ванілі, медом, малиною і сіллю до однорідної консистенції. Додаємо стевію, але тільки трохи так як вона дуже солодка.

2. Охолоджуємо суміш чіа в холодильнику протягом не менше 4 годин або переважно на ніч.

3. Для прикраси, поділяємо пудинг серед 4 сервірувальних мисок. Прикрашаємо малиною, кокосом і мигдалем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.