Якщо у вашій коморі є баночка аджики з яблуками і помідорами, значить, взимку буде що подати до м'яса, сала та інших закусок та страв. Яблука, схиляючи кислий смак (помідори і оцет) до солодкого спектру (болгарський перець, морква) створюють новий баланс і прекрасне супровід до м'ясних і пісних страв.
Інгредієнти:
- 2,5 кг помідорів
- 1 кг яблук (антонівка)
- 1 кг моркви
- 1 кг солодкого перцю
- 1 склянка цукру
- 1 склянка рослинної олії
- 3 стручки гіркого перцю
- 200 г подрібненого часнику
- сіль
Приготування:
Помідори, яблука, моркву і солодкий перець пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою і кип'ятити 1 годину. Після кип'ятіння додати цукор, соняшникову олію, гіркий перець, часник і сіль. Не кип'ятити, а лише довести до кипіння. Гіркого перцю можна покласти більше або менше — за смаком.
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння