Трапеза на природі не обмежується одним шашликом. Поки смажиться на вугіллі ароматне м'ясо, подбайте про наявність різноманітних закусок, щоб скрасити очікування головної страви.
Підбірку простих у приготуванні закусок, які задовольнять смаки найвибагливіших гурманів і любителів простих домашніх страв, пропонує "Со вкусом".
Швидкі закуски до шашлику
Помідори по-корейськи:
- Помідор - 2 кг
- Болгарський перець - 2 шт.
- Часник - 2 шт.
- Перець чилі - 1 шт.
- Оцет -100 мл
- Зелень - 1 пучок
- Соняшникова олія - 100 мл
- Цукор - 80-100 г
- Сіль - 2 ст. л.
Приготування:
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Болгарський перець, гострий перець і часник подрібніть в блендері або м'ясорубці. Отриману масу викладіть в посудину, додайте сіль, цукор, рослинну олію, оцет і подрібнену зелень. Наріжте томати на 2-4 частини.
У трилітрову банку шарами викладіть томати і заправку. Частину заправки, що залишилася, вилийте в банку і закрийте її кришкою. Поставте банки на ніч в холодильник. Щоб верхній шар томатів промаринуватися швидше, поставте банку дном вгору. Вранці можна перевернути її в нормальне положення.
Мариновані кабачки швидкого приготування
Інгредієнти:
- Кабачок 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Чорний перець (горошком) 3 шт.
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Яблучний оцет 3 ст. л.
- Вода 1,5 скл.
- Соняшникова олія 2 ст. л.
- Гарбузове насіння 2 ст. л.
Приготування:
Кабачки наріжте тонкими пластинами і помістіть в глибоку миску. Гарбузове насіння підсмажте на сухій сковороді. Воду налийте в каструлю, додайте подрібнений часник, горошини перцю, сіль, цукор і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, зніміть з плити, влийте оцет. Гарячим маринадом залийте кабачки і залиште остигати. З кабачків злийте маринад, заправте маслом і посипте гарбузовим насінням.
Швидкі малосольні огірки
Інгредієнти:
- Огірки - 1 кг
- Сіль - 1,5-2 ст. л.
- Часник - 10 зуб.
- Кріп - 1 пуч.
Приготування:
Помийте огірки, зріжте кінчики і розділіть кожен огірок на 4 частини. Кріп та часник подрібніть. Огірки викладіть в глибоку каструлю, додайте кріп і часник, посоліть, накрийте каструлю кришкою. Потрусіть вміст каструлі протягом декількох хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння