Домашній сир сулугуні — це корисний та поживний продукт з неймовірно ніжним смаком! Він не містить жодних консервантів, барвників або підсилювачів смаку. Тут використовуються тільки натуральні інгредієнти.

Рецепт приготування сиру пропонує "1000.menu".

Інгредієнти:

  • молоко — 1 літр
  • сметана — 200 мл
  • яйця — 3 шт
  • сіль — 1 ст. л.

Домашній сулугуні, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Доводимо молоко до кипіння та додаємо сіль. Змішуємо сметану з яйцями. Виливаємо отриману сметанну суміш у молоко та повільно перемішуємо. Κип'ятимо 3-4 хвилини. Βиливаем масу на сито і ставимо гніт.

Сулугуні — це сир родом з Грузії. Він є слабосолоним ропним сиром. Його можна вживати самостійно як закуску або можна приготувати безліч різноманітних страв з використанням цього сиру, наприклад, хачапурі, смажений сулугуні, ачма, різні овочеві салати, пироги тощо.

Домашній сулугуні, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння