Домашній сир сулугуні — це корисний та поживний продукт з неймовірно ніжним смаком! Він не містить жодних консервантів, барвників або підсилювачів смаку. Тут використовуються тільки натуральні інгредієнти.
Рецепт приготування сиру пропонує "1000.menu".
Інгредієнти:
- молоко — 1 літр
- сметана — 200 мл
- яйця — 3 шт
- сіль — 1 ст. л.
Приготування:
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Доводимо молоко до кипіння та додаємо сіль. Змішуємо сметану з яйцями. Виливаємо отриману сметанну суміш у молоко та повільно перемішуємо. Κип'ятимо 3-4 хвилини. Βиливаем масу на сито і ставимо гніт.
Сулугуні — це сир родом з Грузії. Він є слабосолоним ропним сиром. Його можна вживати самостійно як закуску або можна приготувати безліч різноманітних страв з використанням цього сиру, наприклад, хачапурі, смажений сулугуні, ачма, різні овочеві салати, пироги тощо.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння