Літо потихеньку підходить до середини, міста і села України буквально плавляться від спекотної погоди. Навіть звичайна прогулянка під палючим сонцем може "з'їсти" багато калорій. В такий час треба харчуватися чимось натуральним і корисним. Саме тому ми пропонуємо нашим читачам дізнатися рецепт натурального "домашнього супчика".
Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Real Food".
Мамин фірмовий супчик. Обов'язково приготуйте саме за цим рецептом і ви залишитеся задоволені.
Склад:
• курка;
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
• картопля;
• морква;
• цибуля;
• томатна паста;
• окріп;
• зелень;
• лавровий лист, сіль, перець.
Курку обробити і покласти в каструлю тушкуватися на сильному вогні помішуючи 5 хвилин, а після посолити і накрити кришкою, періодично помішуючи. Масло або воду додавати не потрібно, це найважливіше. Курку треба тушкувати до напівготовності і дістати з каструлі.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, забудь про магазин — зроби сам: як приготувати смачний "Кіндер пінгві".
Як повідомляв Знай.uа рецепт холодного і ситного гаспачо — іспанці подарували світу цей шедевр не даремно, записуємо.
Знай.uа писав, молода картопля з кропом: як приготувати її правильно і довести гостей до блаженства.