Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 стиглих груші
100 г рікотти
½ ч. л. кориці
4 ст. л. меду
8 хрустких бісквітів амаретто
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
Приготування:
1. Розрізаємо кожну грушу навпіл, потім поміщаємо на велике деко. Використовуємо чайну ложку, щоб вийняти середину кожної груші. Якщо ваші груші міцні, для цього вам може знадобитися гострий ніж. Кладемо приблизно 1 ч. л. рікотти в кожну, потім посипаємо корицею і медом.
2. Нагріваємо піч до 190 °, потім обсмажуємо груші протягом 10 хвилин. Печиво подрібнюємо. Виймаємо груші з духовки, потім посипаємо крихтами над кожною грушею. Повертаємо в духовку ще на 10 хвилин або поки груші не стануть м'якими, а печиво - золотисто-коричневим. Подаємо з медом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рулету.