Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 стиглих груші
100 г рікотти
½ ч. л. кориці
4 ст. л. меду
8 хрустких бісквітів амаретто
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Розрізаємо кожну грушу навпіл, потім поміщаємо на велике деко. Використовуємо чайну ложку, щоб вийняти середину кожної груші. Якщо ваші груші міцні, для цього вам може знадобитися гострий ніж. Кладемо приблизно 1 ч. л. рікотти в кожну, потім посипаємо корицею і медом.
2. Нагріваємо піч до 190 °, потім обсмажуємо груші протягом 10 хвилин. Печиво подрібнюємо. Виймаємо груші з духовки, потім посипаємо крихтами над кожною грушею. Повертаємо в духовку ще на 10 хвилин або поки груші не стануть м'якими, а печиво - золотисто-коричневим. Подаємо з медом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рулету.