Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців
Не субсидія і не пільги: українцям нарахують допомогу на оплату комуналки
Сховатись більше не вийде: ТЦК почали вручати повістки новим способом
Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму
1 ст. л. борошна
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. сметани
2 ст. л. рослинного масла
300 г м'яса
800 г капусти
½ склянки перлової крупи
Приготування:
1. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку, варимо крупу, охолоджуємо і змішуємо з подрібненим м'ясом. Додаємо злегка підсмажену цибулю, а також сіль і перець.
2. Цілі листя капусти варимо в киплячій воді 5-7 хвилин, виймаємо з окропу, охолоджуємо, розкладаємо на столі, відбиваємо акуратно стебла до толшины листа, кладемо фарш, загортаємо у вигляді ковбасок. Обсмажуємо на сковороді і складаємо в каструлю.
3. Після цього вливаємо на сковороду сметану, томатне пюре, склянку води, додаємо борошно, кип'ятимо. Солимо і заливаємо голубці. Тушкуємо їх на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.
4. Подаємо голубці в соусі, за бажанням прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних паличок в паніровці.