Ви завжди зможете потішити себе взимку фаршированим перцем. Перець, заготовлений у банках, виходить не лише дуже смачним, але й корисним. Пропонуємо спробувати рецепт консервування заготовок болгарського перцю на довгу зиму для подальшого фарширування.
Інгредієнти для маринаду (на 2 л води):
- 1,5 ст. ложки солі,
- 1,5 ст. ложки цукру
- 50 г оцту (9 %)
- 2-3 горошини чорного перцю
- 2 -3 лаврових листи
Приготування:
Болгарський перець очистити від насіння і залити окропом на 15 хв. Він стане м'яким і тоді його буде легко скласти в банки. Тепер кладемо перець у банки. Після цього заливаємо банки розсолом.
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Закатуємо кришками. Перець для фарширування готовий. Зберігається він відмінно при кімнатній температурі. Орієнтовно на 1 трилітрову банку входить близько 1 - 1,5 кг перцю і 2 - 2,2 літра води.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння