Свіжі огірочки — це дуже смачна і корисна їжа. Проте не менш апетитні вони й у консервованому вигляді, адже мариновані домашні огірочки добре зберігаються взимку. А також вони просто відмінно поєднуються з самими різними стравами. Огірки козачі виходять дуже хрусткими з вельми несподіваним приємним смаком.
Свій варіант приготування огірків козачих похмільних пропонує Телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти:
- огірки - 2 кг,
- кріп (парасольки) - 2 шт.,
- листя чорної смородини - 5 шт.,
- листя вишні - 4 шт.,
- червоний гіркий перець-стручок - 2 шт.,
- часник - 3 часточки,
- хрін (корінь) - 30 г,
- перець горошком - 10 шт.,
- сіль - 75 г,
- горілка - 50 г,
- вода - 1,5 л.
Приготування:
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Свіжі зелені огірки ретельно миємо, обдаємо окропом і відразу ж кладемо у дуже холодну воду. Замочуємо 3 години. Потім компактно викладаємо огірки в трилітрову банку, перекладаючи листям, кропом, часником і перцем.
Заливаємо приготовленим холодним розсолом (50 г солі на 1 л води). Додаємо 2 столові ложки горілки і закриваємо поліетиленовою плівкою
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння